Netflix са сред гигантите измежду стрийминг платформите и вероятно затова

...
Netflix са сред гигантите измежду стрийминг платформите и вероятно затова
Коментари Харесай

Мюзикълът, който отива на съд

Netflix са измежду колосите всред стрийминг платформите и евентуално по тази причина си разрешават да подхващат по-крайни дейности. Не единствено че неотдавна разбуниха духовете с решението си да включват повече реклами, само че очевидно и им харесва да предявяват искания, щом става въпрос за хитовите им продукции.
 Netflix и какво ще съставлява новият абонаментен проект с реклами
Какво ще съставлява новият абонамент на Netflix

Повече реклами, по-малко филми

Bridgerton е една от тях. Много разумно би било точно поради триумфа на сериала, съперници от промишлеността да се възползват като се въодушевяват за новите си хрумвания. Не че това е неприятно, несъмнено, стига да не се нарушават авторски права.

А за жалост тъкмо за това е престъпил границата " The Unofficial Bridgerton Musical ", неотдавна направил дебюта си на една от театралните подиуми в Съединени американски щати.

Netflix в този момент упрекват композиторите на мюзикъла от Barlow & Bear поради това, че не престават да натрупат финансови облаги като непозволено са употребявали буквален разговор и други присъщи детайли от сериала Bridgerton.

Стрийминг платформата е показала в жалбата си, че има " изключителното право да основава песни, мюзикъли на Bridgerton или други производни творби, основани на Bridgerton ". Освен това са ядосани от обстоятелството, че Barlow & Bear напълно съзнателно са лишили правото им, и то без позволение и за своя изгода.
 Bridgerton, Netflix и към кои герои ще се завърже новата любовна драма в третия сезон на сериала
Ще има ли любовно отчаяние в третия сезон на Bridgerton

Около кого ще се върти новата драма в сериала

Оказва се, Netflix даже са предложили да договорят лиценз с Barlow & Bear, с който да им разрешат основаването и разпространяването на музикални творби, само че то им е било отказано. Защо обаче, по този начин и не излиза наяве, написа The Washington Post.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР