Netflix пусна първия официален тийзър на дългоочакваната поредица Break Point,

...
Netflix пусна първия официален тийзър на дългоочакваната поредица Break Point,
Коментари Харесай

Netflix пусна тийзър и обяви премиерната дата на Break Point


Netflix пусна първия формален тийзър на дълго чаканата поредност Break Point, отдадена на тенис Тура. Екипът зад продукцията е същият, снимал хитовия Drive To Survive, разказващ за Формула 1. От оповестения тийзът стана ясно, че формалната премиера на Break Point е бъде броени дни преди Australian Open – 13 януари.

„ Очаква ни ужасно шоу и мисля, че им предоставихме много положително наличие. За мен най-важното е продукцията да помогне за популяризирането на тениса. Би било необикновено в случай че фенската база на нашия спорт се усили след излъчването на сериала “ – разяснява Феликс Оже-Алиасим.

Поредицата ще покаже на феновете взор от близко върху живота на някои от най-големите звезди в мъжкия и женския тенис в хода на сезона, показвайки много любопитни неща както от корта, по този начин и отвън него. От застрашаващи кариерата травми и съкрушителни разочарования до гръмки победи и затрогващи персонални моменти, Break Point ще предложи неповторим взор върху живота на някои от топ играчите през последната година.

Официалния тийзър на Break Point можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР