Нестандартно послание пред трите входа на Бургас вече няколко седмици

...
Нестандартно послание пред трите входа на Бургас вече няколко седмици
Коментари Харесай

На Бургас не им трябва VW, защото са градът на БМВ

Нестандартно обръщение пред трите входа на Бургас към този момент няколко седмици притегля погледите на водачите. Три големи мегаборда с надпис „ Добре пристигнали в М - ГРАДЪТ на BMW и Бова Кар “ могат да се видят, когато човек влиза в града от София, Поморие и Созопол, написа Флагман бг.

Инициатор на акцията е първият представител на BMW за Бурга. Дилърът, сякаш е построил нов имидж на града и в този момент го декларира се пробва да Реалното обръщение обаче към момента не е ясно.
 Мегабордите са видяни преди няколко седмици, тъкмо в разгара на летния сезон, когато допускаме, че е стартирала рекламата
Силно заинтригувани от самодейността към този момент са локалните фенове на високите скорости и рисковия жанр на живот. Драйвърите към този момент популяризират фотоси в обществените мрежи в поддръжка на акцията, позиращи с паркирани пред табелите спортни BMW-та.

От години Бургас е прочут в цялата страна като града на Adidas. Възможно ли е нов международен бранд да детронира спортния колос и да оглави класацията за обичана марка в сърцата на бургазлии? Или задачата е да се сътвори една М-общност от фанатици, обичащи бързите и мощни коли?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР