Нестандартен вкус демонстрира за рождения си ден Джулиана Гани. Силиконката

...
Нестандартен вкус демонстрира за рождения си ден Джулиана Гани. Силиконката
Коментари Харесай

Черна торта за рожденичката Джулка

Нестандартен усет показва за рождения си ден Джулиана Гани. Силиконката отпразнува празника си с мрачна черна торта с пера, която може да се впише повече за Хелоуин вечер. Тези дни плеймейтката чукна 29 години и по този мотив спретна огромно празненство в пловдивска дискотека. Купонът й съответства и с присъединяване на фолк звездата Преслава, която през цялата вечер не спираше да поздравява суетната Гани.



"Само ти си знаеш по какъв начин се държат няколко хиляди души на крайници до сутринта! Уникална певица и неповторим човек! Благодаря, че беше част от моя празник ", изпрати благодарностите си Гани към певицата посредством обществената мрежа.

Джулка притегли вниманието на празненството и с неповторим тоалет - още веднъж в черно. Роклята се оказа ръчна направа и особено за риалити фурията от родния дизайнер Христо Чучев.



Всъщност от статус на Гани в Инстаграм излиза наяве, че целия гуляй е бил на облага. Съдейки по десетината имена изброени в поста й, от тортата до пиенето, декорацията на клуба са били на бартер. Роклята, гримът и прическата й също.

"Звучи като че ли доста бързо е минал денят, а в действителност осъзнах, че не е било ден, а живот. Сега е времето да върнеш лентата обратно и да си спомниш всички сложни моменти и всички близки хора, които са останали до теб! Всички дребни неща, които карат една жена да сияе и най-много дребното чудо-наречено ДЕТЕ! “, написа още Гани във Facebook.



Малко преди купона Джулиана Гани показа фотография, на която с годеника ѝ Илиян Найденов държат дребния Давид. Към нея написа: „ Благодаря ти, Господи! За първи път чествам рождения си ден и нямам какво да си пожелая повече! Чувствам се най-щастливата жена на света! Всъщност като се замисля имам едно предпочитание! Моля те, стой времето с цел да останем по този начин вечно! “.

Плеймейтката и фитнес инструкторът станаха родители в края на предходната година, като неотдавна направиха погача, с цел да почерпят за здравето на сина си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР