Неслучайно ние сме предложили толкова закони и толкова промени. Това

...
Неслучайно ние сме предложили толкова закони и толкова промени. Това
Коментари Харесай

Крум Зарков: Казаното в доклада на САЩ не е нещо ново за България

Неслучайно ние сме предложили толкоз закони и толкоз промени. Това е една от тематиките на обществения и политически спор толкоз време, тъй че Държавният департамент на Съединени американски щати не споделя нещо, което ние не приказваме и не обсъждаме, а моята защита е да решим. Така правосъдният министър Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо разяснява пред журналисти доклада на САЩ в частта за България, обвързвана с констатацията за човешките права и корупцията. Скоро ще имаме парламент, надяваме се той да одобри нужните закони, добави Зарков. 

Министър Зарков се включи в полемиката, обвързвана с проучването на " Юридически барометър ". Акцент в новия брой на изданието е наказателната политика и промените в Наказателния кодекс и Наказателно-процесуалния кодекс.  

Зарков заяви, че Министерството на правораздаването приготвя разбор за превъзмогване на казуса с така наречен повтаряне на съставите на закононарушения, за които се постановява наказателна и административна отговорност. 

Ние вършим разбор благодарение на доста от хората, които през днешния ден бяха тук, с цел да можем да представим на идващия законодател местата, на които тази инкриминация се дублира. Това е и задача от концепцията за наказателна политика на България, гласувана преди време. Ние изпълняваме тази идея и ще предоставим разбор и ще създадем оферти, кое съгласно нас би трябвало да бъде криминализирано и кое да върви единствено по административен ред. Това е въпрос на успеваемост на наказателната политика, само че също по този начин и антикорупционна мярка, тъй като знаете, че в случай че за едно и също нещо можете да вървите по два реда, това основава причина за други действия, разяснява правосъдният министър, представен от Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР