Несигурността в отношенията е голям проблем. И тя може да

...
Несигурността в отношенията е голям проблем. И тя може да
Коментари Харесай

Несигурност в отношенията – на какво се дължи?

Несигурността в връзките е огромен проблем. И тя може да се дължи на редица фактори, които въздействат на доверието сред двамата сътрудници. Често даже тя може да е плод на контузии от детството на един от двамата.

Независимо каква е повода за демонстрация на неустановеност във връзката от страна на единия сътрудник, никога не трябва да се подценява, тъй като тя може да се окаже пагубна за бъдещите връзки с колегата.

Знайте, че през какъвто и интервал да преминавате сега с вашата половинка, би трябвало да бъдете по-силни от всеки път. И по-сплотени. В сходни моменти би трябвало да загърбите всичките ви разлики и различия и дружно да се преборите с това. Не бива да позволявате на несигурността и отрицателните мисли и усеща да повлияят на вашата обич.

Ето кои са знаците, които демонстрират демонстрация на неустановеност на колегата ти в връзките ви

 

Не има вяра в любовта

Това може да се дължи на минали събития, които са го травмирали и белязали неговата душeвност вечно. Най-често това се случва още през детските години, когато душeвността на детето е най-крехка и тъкмо тогава то се образува като персона.

Ако сътрудникът ти е имал проблематично детство и е живял без обич и милувки, то няма по какъв начин да има вяра в любовта. Ако неговите родители непрекъснато са се карали или е бил зарязан от тях  и израснал без тях, изцяло обикновено е да изпитва подозрения и да се опасява от любовта.

Все още той не е опознал красивата страна на обич. Не познава споделената и спокойна обич, която носи единствено благополучие и приятни страсти.

Да, това може да бъде огромен проблем за бъдещите ви връзки, само че тъкмо в този момент той се нуждае от теб. Няма място за мусене от твоя страна, никой не избира фамилията си. Покажи му какво значи любовта. Обичай го и го подкрепяй. Накарай го да разбере, че може да ти има доверие и че любовта е красива. Достатъчно дълго той я е отричал. Време е да я одобри и най-много да повярва в нея.

Проблеми с доверието

Проблемите с доверието може да се дължат още веднъж на проблеми в детството, само че също и на несполучливи някогашни любови. Твоят сътрудник е нерешителен във връзката ви и в теб самата, тъй като е бил дълго време наранен от предходни партньорки.

Точно тогава, когато им е вярвал и обичал с цялото си сърце, те са злоупотребявали с неговата положителното и неговото доверие. Да, това може да бележи вечно душeвността на човек и той повече в никакъв случай да не може да се довери по този начин, както преди го е правил, даже и да го желае. Винаги ще има дребен % подозрение, който ще изтезава него, само че и теб.

Не е почтено да се слагат всички дами под общ знаменател. Не е почтено, когато един човек те е предал да наказваш всички хора, с които животът те срещне с съмнение и постоянно подозрение. Това, че предходната му партньорка не го обичала и предала, никога не значи, че с всяка последваща обич ще се случва същото.

Има дами, които избират честността, предаността и грижата. Има дами, които държат на мъжете до тях. И в никакъв случай и за нищо на света не биха ги предали.

Проблеми с интимността

Половият контакт с колегата е едно от най-прекрасните преживявания, когато си във връзка. Това не е просто полов акт, а правене на обич. Чувството е неописуемо, само че с цел да може да се насладиш напълно на момента, би трябвало да си изцяло провиснал пред своя сътрудник. Твоята половинка би трябвало да те предразположи по този начин, че да не изпитваш никакви терзания.

Важно е и в този миг да не мислиш за странични неща и проблеми, тъй като това още повече ще ти попречи да изпиташ наслаждение от любовта.

Ако той е нерешителен в своята фамилиарност и неведнъж се пробва и те отбягва, е време да поговорите намерено за това. Интимността е основна в здравите и сполучливи връзки, а знаем, че вие желаете тъкмо това. Поговори с него. Без задръжки. Без терзания и без скрити планове. Забрави за срама. Забрави за предразсъдъците.

Правенето на обич е доста значимо за вашите връзки. И потребно. Ако допуснете интимността да избледнее, би трябвало да знаете, че с времето тя изцяло ще напусне живота ви. А всички се досещате до каква степен води неналичието на фамилиарност. До разлъка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР