Нещо става в БСП! Масово напускат нейни членове в последните

...
Разпада ли се БСП?! Масово напускане на нейни членове в последните часове!

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Нещо става в БСП! Масово напускат нейни членове в последните часове!

Нещо става в Българска социалистическа партия! Масово напущат нейни членове в последните часове! Над 20 молби за овакантяване са подали членове на клубове на Левицата в Кюстендил, предава БНР. Това е станало след посещаване и среща на водача Корнелия Нинова с локалния актив на социалистите. Напускането още не е реалност, тъй като не е спазен устава, разясниха обстановката в локалната организация.

Състоянието на общинската организация на Българска социалистическа партия в Кюстендил не е положително.

Така е след локалния избор през октомври м.г., когато партията завоюва едвам четири настойнически места, а водачът ѝ Йордан Тодоров, който беше и претендент за кмет на общината, подаде оставка и молба за овакантяване.
За краткотраен ръководител на общинската организация беше определен дългогодишният деятел инж. Милчо Христов. В изпълнителното бюро влезнали остарели фрагменти. По-младите обаче са недоволни от тази управителна настройка и решили да изоставен.

Нещо става в Българска социалистическа партия!

Временният ръководител Христов сподели за БНР, че има единствено една подадена молба за овакантяване – на предходния ръководител Йордан Тодоров. Останалите – става дума за 24 подадени молби, не са спазили процедурата. Те са връчили молбите си непосредствено до водача Корнелия Нинова, а не до низовите организации.

Имало подозрение и че молбите са писани от едно лице. А някои от подписите са подправени.

 

Източник – БНР

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР