Нещо някъде отзад рязко се е променило. Този коментар прави

...
Нещо някъде отзад рязко се е променило. Този коментар прави
Коментари Харесай

Нещо някъде отзад рязко се е променило

Нещо някъде откъм гърба внезапно се е трансформирало. Този коментар прави Евгений Дайнов по отношение на появилото се недоразумение сред ГЕРБ и Политическа партия.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Може и да се окаже мутренски пазарлък, само че: тия дни всички очевидни и скрити рупори на ГЕРБ несметно обясняваха, че никой не желае избори и че ръководство ще има – чак до края на мандата. И ето че: безреден нощен брифинг на очевидно уплашени и неподготвени аматьорки.

Нещо някъде откъм гърба внезапно се е трансформирало. Някой някому дръпна юздата, тъй като в съглашението има нещо, което плаши дърпащия. Или бай Магнитски е почукал на вратата?

Ще се разбере.

В по-ранен коментар Дайнов написа също:

По-странен брифинг не стм гледал скоро. Какво ни споделят тези дами? Нещо като оня среднощен брифинг по време на Ковида: „ Няма нуклеарен облак тръгнал към България от Чернобил “.
Някой нещо разбра ли от брифинга?

Политическа партия: Сачева изплю усърдно критото камъче. Каза „ избори “ и разтури седенката.

Да забележим.

Снощи пристрастеностите сред ГЕРБ и Политическа партия се разгорещиха. ГЕРБ споделиха, че дават време до 12 часа с Политическа партия да се схванат, другояче връщат празен мандат. Преди минути обаче стана ясно, че вероятно двете партии са се разбрали и ще подпишат съглашение.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР