Нещо ново и вълнуващо започва именно днес за една от

...
Нещо ново и вълнуващо започва именно днес за една от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Нещо ново и вълнуващо започва именно днес за една от зодиите

Нещо ново и вълнуващо стартира точно през днешния ден за една от зодиите, вещаят звездите.

Но кой ли извади през днешния ден печелившата карта?

Овен
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите завършек на различията, които са Ви пречили на напредването напред. Повод за безпокойствие няма, само че и малко зоркост няма да е непотребна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите достижения, ще се опитат да подхващат нещо, което да попречи на Вашите триумфи. Ще Ви радва поддръжката от страна на околните. Те освен ще утвърждават Вашите действия, само че и ще оказват помощ за реализация на проекти. Възможно е забавно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални вероятности. Но пък начало на сантиментални връзки е малко евентуално.

Телец

Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.
 

Близнаци

Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да извършите това скоро ще изчезне. Сами разбирате, до какво може да докара това във Вашите връзки. Така че, в случай че желаят нещо от Вас, то меко, само че уверено кажете „ не ”.
 

Рак

Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие.
 

Лъв

Ако си визиите живота си като боксов мач, а съперникът - като прекомерно самоуверен човек, бихте спечелили една съкрушителна огромна победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи много да се постараете, с цел да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате доста сили, с цел да можете да се докажете, само че не би трябвало да се надявате на неотдавнашен триумф. Просто се старайте да не се разконцентрирате.
 

Дева

Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно
 

Везни

Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.
 

Скорпион

Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.
 

Стрелец

Отношенията с околните хора през днешния ден ще Ви зарадват. Приятелите ще бъдат радостни да Ви оказват помощ във всяко начинание и ще Ви поддържат. Вероятно е разрешаване на проблем, обвързван със здравето, което Ви е тормозело напоследък. Избягвайте неточности с документи, с цел да не се получи бърканица в формалната документи. Бъдете по- деликатни, в случай че сте решили да поработите. В връзките с околните родственици ще царува цялостна естетика и може да си организирате фамилни мероприятия.
 

Козирог

За хората, с които поддържате връзка, контакта с Вас е голямо наслаждение, а и също така от Вас може да се научат на доста неща. Днес ще се опитат да приложат на процедура получените от Вас познания, колкото и да не е подобаващ момента и без значение от вероятността резултатите да не са изключително положителни. Непременно ще забележите това и ще им обърнете внимание.Еъзможно е дже да ги помолите, да понамалят ентусиазма най-малко малко...
 

Водолей

Жаждата за завършения тласка Водолеите към недомислени действия. Този ден ще бъде запаметяващ се и ослепителен, само че напълно не безвреден: защото по начало сте непредпазливи, може да си навлечете неприятности. Малко по-лесно ще бъде на тези, които имат мъдри съветници и надеждни другари. Не би трябвало да се захващате независимо със комплицирани задания, а е по-добре да предпочетете съдействието. Възможни са срещи с отдавнашни познати, а не е изключено и възобновление и на в миналото прекратени връзки. Денят е подобаващ за опити с имиджа и възобновяване на дрешника.
 

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов план? Нова квартира? Нова обич? Възраждане на вярата? Нова сила? Нов тип спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, с помощта на нечия блестяща концепция да се продава спрей с аромат на нова кола?... Каквото и да е, то може да се окаже много вълнуващо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР