Нещо не върви в икономиката на Байдън. Официалните данни показват,

...
Нещо не върви в икономиката на Байдън. Официалните данни показват,
Коментари Харесай

Икономиката на Weekend-at-Bernie: Защо „успехът“ на Байдън оставя Америка студена

Нещо не върви в стопанската система на Байдън.

Официалните данни демонстрират, че е повишен с 5,2% през третото тримесечие на тази година, най-високият ритъм на напредък на американската стопанска система от близо две десетилетия.

И въпреки всичко гласоподавателите са надълбоко в скептицизъм, като две трети правят оценка стопанската система като „ неприятна “ или „ недобра “, а същият брой споделят, че тя се е влошила през последните две години.

Това е в сходство с изследванията на Gallup, които демонстрират, че икономическото доверие е по-ниско, в сравнение с е било от началото на 2008 година, когато страната беше изправена пред Голямата криза.

Ще сгрешим, в случай че отхвърлим този непрекъснат скептицизъм, единствено тъй като формалните данни за Брутният вътрешен продукт описват друга история.

Основно значимо е, че неофициалните изследвания на стопанската система в частния бранш демонстрират същите недостатъци, които гласоподавателите усещат в костите си.

Те демонстрират да вземем за пример, че индустриалният бранш в Съединени американски щати се свива от 2022 г.; секторът на услугите се разши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР