Нещастието преследва Алек Болдуин и семейството му напоследък. Съпругата на

...
Нещастието преследва Алек Болдуин и семейството му напоследък. Съпругата на
Коментари Харесай

Нова драма разтърси семейството на Алек Болдуин след убийств...

Нещастието преследва Алек Болдуин и фамилията му в последно време. Съпругата на артиста, който умъртви по невимание операторката на кино лентата Rust („ Ръжда “) на снимачната площадка, се оплака в Инстаграм, че домашният им любим е липсващ. Хилария Болдуин написа, че фамилията е разтревожено, задето не могат да намерят котарака Емилио.

Тя отбелязва, че питомецът е микрочипиран, само че няма нашийник. И моли в случай че някой го откри, да им го върне вкъщи. Както прецизира уеб сайтът TMZ, Болдуинови са купили бенгалския котарак за 8-годишната им щерка Кармен Габриела през април.



Няколко часа по-късно Хилария разгласи, че котакът е открит и благодари на всички, които са се присъединили в издирването. По думите й, животинката е със счупена лапичка. Госпожа Болдуин обаче избира да не загатва имената на хората, разкрили четириногото, с цел да не ги подлага на гонене от страна на кореспонденти „ в техния безразсъден блян да проработят повече пари “. „ Докато пиша това, мен ме снимат през дърветата към дома, в който се намираме “, отбелязва брачната половинка на артиста, написа hotnews.bg. Също по този начин, по думите й, папараците преследвали с коли автомобила на семейство Болдуин, до момента в който те пътували с децата си. „ Няколко страшни мига…това е рисково “, написа тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР