Нешка Робева, Владислав Карамфилов-Въргала, Емил Костадинов, Таню Киряков, Иван Гранитски

...
Нешка Робева, Владислав Карамфилов-Въргала, Емил Костадинов, Таню Киряков, Иван Гранитски
Коментари Харесай

Нешка Робева и Корнелия Нинова ще бранят децата от „джендър идеология“

Нешка Робева, Владислав Карамфилов-Въргала, Емил Костадинов, Таню Киряков, Иван Гранитски и проф. Радослав Гайдарски са измежду хората, които през днешния ден учередиха Инициативен комитет (ИК) за осъществяване на референдум против нахлуване на „ джендър идеологията “ в учебните заведения. За учредяването на комитета заяви ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция в Българска телеграфна агенция.

За съпредседатели на ИК са определени адв. Владимир Шейтанов и Ирена Анастасова.

Нинова сподели, че биха желали народът да се произнесе дали е склонен „ да се позволява разпространение на различен пол, с изключение на мъжки и женски, и смяна на пола на малолетни деца в учебните заведения и детските градини “, т.е. да се „ проповядва „ джендър идеологията “.

Тя уточни, че почитат хората с друга полова ориентировка и Конституцията и законите подсигуряват правата им. „ Над 18 година всеки пълновръстен е свободен да взема решение ориста си, само че ние желаеме да защитим децата “, съобщи Нинова.

Не е напълно ясно за какво съгласно Нинова децата под 18 години нямат право да вземат решение ориста си. Не е ясно и по какъв начин „ джендър идеологията “ навлиза в учебните заведения.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР