Изминаха две години от последното гледане на Hacks, благодаря до

...
Изминаха две години от последното гледане на Hacks, благодаря до
Коментари Харесай

Предайте го или го пропуснете: „Hacks“ Сезон 3 на Max, където Дебора и Ава се опитват да възстановят приятелството си, тъй като и двете имат много успехи в кариерата

Изминаха две години от последното гледане на Hacks, благодаря до двойните удари, които забавиха съвсем всеки план, приближаващ от Холивуд. Така че, в случай че не си спомняте какво се случи в края на Сезон 2, преглеждаме това малко в главната част на този обзор. Достатъчно е да се каже, че изглеждаше като много безапелационен край. И по този начин, накъде отива шоуто оттук насетне?

ХАКОВЕ СЕЗОН 3: ПОТОЧНО ИЛИ ПРОПУСНЕТЕ?

Начален кадър: „ ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО. “ Виждаме кадър на Лас Вегас Стрип и той непрестанно се усилва, до момента в който стигнем до входа на двореца на Цезар, където жена, която доста наподобява на Дебора Ванс (Джийн Смарт), слиза от кола и влиза и минава през казино.

Същността: Това в действителност е двойник, нает от Марти (Кристофър Макдоналд), с цел да разпространява новата слот машина на тематика Ванс в неговите хотели. Къде е Дебора? На галата на Time 100, несъмнено.

През годината, откогато беше пусната нейната доста лич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР