Несебър ще впечатлява туристи със светлинно шоу още това лято,

...
Несебър ще впечатлява туристи със светлинно шоу още това лято,
Коментари Харесай

Несебър ще впечатлява туристи със светлинно шоу през лятото

Несебър ще впечатлява туристи със светлинно шоу още това лято, посредством осъществяването на план по трансгранично съдействие.

Прожекционното 3D оборудване към този момент е налично и ще се употребява за публични културни прояви. Първите проби на светлините към този момент са в ход и се търси най-подходящия вид за последователността им. 

„ Предвиждаме регулярни презентации на крепостните стени, които имат за цел да обогатят туристическия артикул и културния образ на старинния град “, разяснява кметът на Община Несебър Николай Димитров. И допълни, че общинското управление възнамерява да трансформира тази атракция в непрекъснато и предстоящо събитие, сходно на други места в страната.

„ Целта на този план, който изпълняваме, е повишение привлекателността на града посредством нови, модерни и съвременни способи и софтуерни устройства “, изтъкна градоначалникът. 

Атрактивното показване на хилядолетното благосъстояние на града е в границите на плана ”Промотиране на историческите културни и туристически благосъстояния на Одрин и Несебър “, изпълняван от Община Несебър по програмата за трансгранично съдействие България-Турция. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР