Несъмнено Захари Бахаров е от малкото български актьори, от които

...
Несъмнено Захари Бахаров е от малкото български актьори, от които
Коментари Харесай

Захари Бахаров дръпна здраво

Несъмнено Захари Бахаров е от дребното български артисти, от които в никакъв случай няма да чуете да се оплаква от ниското възнаграждение в областта на изкуството. И има за какво.

 

Само в границите на две години той е съумял да се трансформира от елементарен артист в една от най-влиятелните фигури в родния шоубизнес, поставяйки ръка на огромна част от най-касовите планове на българска сцена.

 

В рамките на единствено две години, той е съумял да стане продуцент на огромна част от изявите на най-големите родни звезди и по този метод получава част от приходите от продажбата на билети.

Той е един от петимата съдружници в сдружение „ Артвент “, занимаващо се с организацията на културни събития.

 

Под негова шапка се изявяват актьори като Димитър Рачков, Стефания Колева, Любо Киров, Христо Шопов, Бойко Кръстанов, Михаил Билалов, Хилда Казасян, близнаците Дарин и Деян Ангелови, Емил Марков, Иван Бърнев, Теодора Духовникова, Лилия Маравиля, Алекс Сърчаджиева, Максим Ешкенази, Михаела Маринова и други известни лица, генериращи доходи единствено със споменаването на имената им.

 

Сред тях е и брат му Явор Бахаров, който поради множеството си изцепки, мъчно би си намерил работа самичък.

„ Артвент “ продуцира хитови спектакли на режисьора Явор Гърдев като „ Чамкория “, билетите за които се продават за минути. Фирмата на артиста е дейна от 8.03.2021 година

 

Странното е, че съумява да притегли под шапката си с магическа пръчка толкова доста известни имена, че към този момент е мъчно да откриеш звезда, която не работи за него. Почти 80% от всички представления, представяни на самостоятелна сцена са на Бахаров.

Един от съдружниците му е Кирил Киров, който от години работи по друга линия със звезди като Мариус Куркински, Иво Аръков и Виктор Калев. Делът във компанията обаче е двойно по-малък от този на Захари.

 

Бахаров е съучастник в още много компании, в това число „ Глобал уеб “ на Маги Халваджиян. Третият съучастник е младият артист Велизар Величков, който с изключение на всичко друго е бизнесмен и странник. Останалите двама съдружници на Бахаров са Ваня Симонска и Атанас Боев.

 

Освен всичко това, Захари Бахаров има и компания с жена си Диди Алексиева, през която вършат представлението си „ Поетите “ и развиват уеб страницата на Диди. Всичко това идва да каже, че в последно време актьорството е по-скоро занимание за огромния брат Бахаров, в сравнение с специалност.

Инфо: Уикенд

Тагове: Захари Бахаров Димитър Рачков Михаил Билалов Любо Киров Маги Халваджиян Кирил Киров Велизар Величков Ваня Симонска Атанас Боев Диди Алексиева актьор продуцент
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР