Нервите на фолк певицата Десислава не издържаха на махленски подвиквания

...
Нервите на фолк певицата Десислава не издържаха на махленски подвиквания
Коментари Харесай

Десислава избухна: Вие, българи ли сте? Кючек в махалата!

Нервите на фолк певицата Десислава не устояха на просташки подвиквания на едно от нейните участия в София. Скандалът се разиграва преди седмица в известна столична механа, а видео от случая се популяризира в тик-ток.

 

Преди последното си осъществяване певицата се обръща към подвикванията на аудиторията с думите: „ Вие, българи ли сте? Кючек в махалата! “. Тя продължава абсурда с пийнал посетител на заведението и посредством микрофона учудено установи: „ Ама ти се беличък! “. Разговорът несъмнено прескача положителния звук и ясно се чуват грозни псувни към Десислава и обиди на майка. Певицата опита да прикрие експлоадирането си като изяснява на аудиторията, че би трябвало да има от всичко по време на присъединяване и не може единствено кючеци.

 

Друг откъс шокира още повече певицата. Един от гостите просташки се провиква към Десислава: „ Ти не можеш да пееш, ма “! Това кара изпълнителката да спре за момент и да попита строго - „ Моля? “ Авторът на изцепката пробва да замаже обстановката като изяснява, че е имал поради подвикването към някой различен. Десислава дава отговор почтено и на тази подигравка на нападателната аудитория с превъзходно осъществяване на националната класика „ Не казвай любе лека нощ “! С това тя приключва и присъединяване си пред просташката аудитория в кръчмата.

 

Източник: тик-ток

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР