Нерегистрирана частна линейка с непълнолетен шофьор бе засечена вчера от

...
Нерегистрирана частна линейка с непълнолетен шофьор бе засечена вчера от
Коментари Харесай

Арестуваха непълнолетен, карал линейка в Хисарско

Нерегистрирана частна кола за спешна помощ с малолетен водач бе засечена през вчерашния ден от хисарската полиция. Около 14 ч., в село Старосел полицейски екип спрял „ УАЗ “, обозначен като специфичен автомобил за частна здравна помощ.

Колата била без регистрационни табели, а номерата на мотора и рамата - нечетливи. Освен това е станало ясно, че той е на 17 години, недееспособен. По случая е взето административно отношение по Закона за придвижване по пътищата.

Почти по същото време различен извършител на разпоредбите по пътищата бил арестуван от полицията в пловдивския сектор на автомагистрала „ Тракия “.

Патрулиращ екип в региона на 126-ти км, посока София, забелязал водач на лек автомобил „ Шкода “ да приказва по мобилен телефон, без нужното устройство. При прекъсване на колата е открито, че в нея пътува семейство от Перник с две дребни деца. Последвал тест с дрегер на 40-годишния мъж зад кормилото и уредът отчел позитивна проба за алкохол над 2 промила. Водачът е арестуван за едно денонощие в РУ-Труд, формирано е бързо произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР