Неразбирателство цари между Корнелия Нинова и съседите ѝ в столичната

...
Неразбирателство цари между Корнелия Нинова и съседите ѝ в столичната
Коментари Харесай

Комшии скочиха на Корнелия Нинова



Неразбирателство царува сред Корнелия Нинова и съседите ѝ в столичната кооперация, която тя населява в жк „ Лагера “. В тв репортаж нейни комшии показаха някои отрицателни отзиви за личността на вицепремиерката. „ Тръгнала страната да оправя, нейната улица и махала не си е оправила “, разяснява една от дамите, живеещи в същия блок. „ Много вяли неща приказва “ и „ Не е земен човек “, споделиха пък още двама притежатели на жилища в съседство до това на Нинова.

Съседите на Корнелия били недоволни и че не издействала най-малко един асфалт за улицата, на която живее. В блока си тя нямала другарски фамилии и никой от комшиите ѝ не бил прекрачвал ВИП прага на жилището ѝ. Виждали единствено многото ѝ цветя по терасата, които отглеждала през пролетно-летния сезон. Иначе през почивните дни се застоявала у дома, издават още комшиите на вицепремиерката. Известно е, че Нинова е доста добра стопанка и самата тя нееднократно е споделяла, че избира домашния уют и обича да пере, готви, чисти и да пече семки за обичаните си мъже, а след това дружно да гледат телевизия на дивана.

В своя фейсбук профил Корнелия е показвала фрагменти от жилището си, което е обзаведено съвсем напълно с поръчкови мебели от дърво и кожа. Интериорът е решен главно в кафяво и бежово. Във всекидневната има красива камина, а по стените на жилището ѝ висят голям брой икони.

Лидерката на Българска социалистическа партия е собственичка на още един апартамент в кв. „ Овча купел “ в София, който обаче не е обитавала в никакъв случай. Съкооператорите ѝ там нямат дори визия, че празното жилище било нейна благосъстоятелност. Не си спомнят да са я виждали и допускат, че евентуално го е купила за сина си Рафаел, който понастоящем живее и работи в Америка. RETRO.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР