Неприятните брадавици са малки подутини, които се появяват върху кожата,

...
Неприятните брадавици са малки подутини, които се появяват върху кожата,
Коментари Харесай

Пет лесни начина да се преборите с брадавиците

Неприятните брадавици са дребни подутини, които се появяват върху кожата, формирани от разширението на съдовите връзки и втвърдяването на покриващата кожа. Тези бучки са най-вече естетически проблем, защото са много грозни.

Съществува огромно многообразие от медицински процедури, с цел да се освободите от брадавиците, без да останат никакви белези. Някои от тях са толкоз мощни, че могат да се оправят с тях за броени минути. Важно е обаче да стане ясно, че множеството от тези средства са много скъпи.

Въпреки това природата е предоставила и някои благоприятни условия за унищожаване на тези неприятни подутини, без да се постанова да харчите доста пари. И тъкмо като скъпите лекувания, те няма да оставят нито една белег върху кожата.  

Ще ви представим лист с ефикасни способи да се справите с брадавиците.

1. Чесън срещу неприятните брадавици

Вземете прясна скилидка чесън и я натрошете, до момента в който получите паста. Нанесете я върху брадавицата и по-късно покрийте региона с превръзка или парче плат. Дръжте го задоволително крепко, тъй че сместа да не се движи.

Оставете да работи през нощта, а на идващия ден премахнете превръзката и почистете добре мястото. Повтаряйте този развой всекидневно, до момента в който брадавицата изсъхне и падне.

2. Ябълков сайдер оцет

Тази течност е идеална за изсушаване на тези дребни подутини. Всичко, което би трябвало да извършите, е да вземете дребна превръзка и да поставите върху нея три капки ябълков оцет. Поставете превръзката върху брадавицата и по същия метод, както при лекуването с чесън, оставете да работи за една нощ.

Повтаряйте тази процедура в продължение на пет поредни дни, като внимавате да не пропускате ден. Ако това е допустимо, сменяйте превръзката всяка заран.

3. Бананова обелка срещу неприятните брадавици   

Не изхвърляйте банановата обелка! Запазете я и разтрийте върху брадавиците. Повтаряйте това по друго време през целия ден или поставете парче бананова кора върху брадавицата и я фиксирайте с пластир. Оставете я да работи за една нощ. Този способ ще даде резултати в границите на две седмици.

4. Лейкопласт

Поставете малко парче пластир върху брадавицата и го оставете в продължение на шест дни. След това накиснете брадавицата и повторете процеса, до момента в който падне. Може да отнеме малко повече от месец, с цел да се случи това.

5. Сок от лук

Лукът е превъзходен за битка с брадавици, както и с вируса, който ги предизвиква. Номерът е да нарежете лука на части и да го оставите в купа с доста сол за една нощ. На сутринта можете да отделите сока и преди да си легнете, да го приложете непосредствено върху засегнатата зона. Това лекуване ще отнеме към дванадесет дни, с цел да даде резултати.

Алое вера е едно от главните средства за лекуване на кожни проблеми. Точно като есенциалното масло от чаено дърво има антибактериални свойства. Като го прилагате върху брадавиците три пъти дневно, това ще ги накара да изчезнат, без да оставят никакви белези или белези, единствено за няколко дни.  

Източник: zdraveikrasota
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР