Неприятна ситуация застигна жена на пътя. Нейната машина аварирала в

...
Неприятна ситуация застигна жена на пътя. Нейната машина аварирала в
Коментари Харесай

Аварира колата на жена в Асеновград, помоли да не я трошат СНИМКИ

Неприятна обстановка застигна жена на пътя. Нейната машина аварирала в Асеновград. Майсторът, който бил предложен на дамата, бил в отпуск, а това наложило колата  да бъде паркирана на адрес в региона на бул. " Христо Ботев ".

През последните месеци пословични станаха похищенията към непозната благосъстоятелност, предизвикани от заети паркоместа в всякакви точки на страната, а евентуално това е и претекста дамата да насочи зов към асеновградчани. Още повече, че нейният " Опел " е и с бургаска регистрация.

" Много ви апелирам, не ми чупете чистачките или каквото и да е. Нямам финансова опция за Пътна помощ. Разбирам, че заемам място в този така претрупан град, само че имам вяра на добрината ви ", написа Теди М. Тя оставила своя телефонен номер на паркираната пред блок кола, само че избрала да насочи и апела си във Фейсбук.

Вижте цялата обява на Теди М.:

" Здравейте. Много апелирам, живущите на ул. " Христо Ботев " 22 да прояват човешко самообладание, защото автомобила от фотографията аварира, а повредата е характерна. Майсторът, който ми предложиха, че схваща, се връща от отпуск на 21.08. Колата не може да се движи.

Много ви апелирам, не ми чупете чистачките или каквото и да е. Нямам финансова опция за Пътна помощ. Разбирам, че заемам място в този така претрупан град, само че имам вяра на добрината ви.
На автомобила има оставена записка с тел. номер. Оставям и тук 0896158884

Ако някой въпреки всичко може да помогне, ще бъда признателна. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР