Неприятна ситуация в София.Столичанин забравил чантичка, в която били всичките

...
Неприятна ситуация в София.Столичанин забравил чантичка, в която били всичките
Коментари Харесай

Мъж намери загубена чанта с вещи, прибра я и потегли СНИМКИ

Неприятна обстановка в София.

Столичанин не запомнил чантичка, в която били всичките му персонални документи, а различен я намерил. От скъпата движимост обаче още няма диря.

За случая споделя във Фейсбук дъщерята на пострадалия мъж, която популяризира и фрагменти, на които се вижда момента на намирането и прибирането ѝ.

Всичко станало в края на предходната седмица в " Банишора ". Бащата на Ерика Ц. не запомнил чантичката на скамейка пред блок. На фрагменти от камера за наблюдаване се вижда, че мъж се доближил към мястото и седнал на прилежащата скамейка. Той забелязал движимостта и след това седнал до нея. Огледал се, а след това я прибрал в своята жълта торба.

" Силно се надявам този единствено парите от нея да е взел и да я е захвърлил някъде, и някой съзнателен човечец да я е намерил. Също по този начин ще бъда признателна, в случай че някой е попаднал на обява за открита мъжка чантичка с документи и се свърже с мен ", написа Ерика Ц.

Вижте цялата ѝ обява:

Здравейте, група.

Снощи татко ми си е не запомнил чантичката с всичките си документи пред блока (лична карта, шофьорска брошура, дребен ваучър за автомобила, дебитни карти, даже здравната му брошура е била там и още сума ти документи ). Става въпрос за кв. " Банишора " бул. " Княгиня Мария Луиза ".

Този “господин ” най-нагло се оглежда и си я прибира. Баща ми през целия ден е по полиции за издаване на нови документи, само че за жалост прекомерно доста неща е имал в чантичката.

Силно се надявам този единствено парите от нея да е взел и да я е захвърлил някъде, и някой съзнателен човечец да я е намерил. Също по този начин ще бъда признателна, в случай че някой е попаднал на обява за открита мъжка чантичка с документи и се свърже с мен.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР