Непримиримите противоречия между партньорите са най-честата причина за развод. Но

...
Непримиримите противоречия между партньорите са най-честата причина за развод. Но
Коментари Харесай

Топ 5 на най-абсурдните причини за развод

Непримиримите несъгласия сред сътрудниците са най-честата причина за бракоразвод. Но от време на време хората се разделят по много необикновени и даже неуместни аргументи. Ето 5 от най-нелепите мотиви за бракоразвод:

1. Да заложиш всичко

Руснакът Андрей Карпов обичал да прекарва дълго време в казиното. Една вечер той изгубил всичките си пари, само че вместо да спре играта, заложил брачната половинка си . По подигравка на ориста изгубил още веднъж, а съперникът му не се отказал от облагата си. Когато споделил на жена си какво се е случило, тя подала молба за бракоразвод. А когато към този момент били разведени, тя се омъжила за индивида, който я спечелил в играта.

2. Фатално наименование

Двойките постоянно употребяват благи обръщения между тях. Играта на думи обаче в следната история довела до бракоразвод. Докато ровела в телефона на брачна половинка си, израелка попаднала на контакт, записан под името „ Гуантанамо “.

Гуантанамо е американска военноморска база, която през 2002 се трансформира в лагер, в който се изолират лица, считани за рискови за националната сигурност на Съединени американски щати. Жената позвънява на номера и разкрила, че той е нейния. Когато поискала пояснение от мъжа си, той споделил, че звучи занимателно. Оправданието му очевидно не било задоволително, защото тя поискала бракоразвод.
 бракоразвод ThinkStock/Getty Images-->
3. Фалшива хубост

В Китай човек на име Джиан Фън подал молба за бракоразвод, когато схванал истината за хубостта на своята брачна половинка. Когато им се родило дете, Фън забелязал, че то не наподобява нито на него, нито на нея. По негово мнението бебето било извънредно грозно. От боязън, че ще я упрекна в невярност, брачната половинка признала, че си е направила пластична интервенция на стойност 100 000 $.

4. 50 нюанса сиво

Филмът „ 50 нюанса сиво “ довел до бракоразвод една двойка. Британка предложила на брачна половинка си да пресъздадат горещите подиуми на Крисчън Грей и Анастейжа Стийл. Той бил толкоз покъртен и погнусен от желанието на половинката си, че подал молба за бракоразвод.
 разлъка ThinkStock/Getty Images
5. Статус обвързани

В днешно време обществените мрежи оказват голямо въздействие върху персоналния ни и професионален живот. Жена забелязала, че половинката й не си е сменил статуса от „ във връзка “ на „ женен “. 28-годишната жена и 31-годишният мъж били семейство от два месеца, само че един ден тя попаднала на неприятния за нея статус. Когато го попитала за какво не го е сменил, той споделил, че не го е направил преднамерено и че изобщо не се е сетил за това. Тя не приела оправданието и поискала бракоразвод. Съдиите няколко пъти прибирали молбата, защото не звучала съществено. В последна сметка тя получила бракоразвод, а и може би към този момент е намерила мъжа с верен статус.

И още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР