Неприличният жест на британската поп звезда Роби Уилямс по време

...
Неприличният жест на британската поп звезда Роби Уилямс по време
Коментари Харесай

За кого беше неприличният жест на Роби Уилямс?

Неприличният жест на английската поп звезда Роби Уилямс по време на церемонията, с която стартира международното състезание по футбол в Русия, е отговор на рецензиите към него от английските медии. Това счита един от режисьорите на церемонията - някогашният международен първенец по фигурно пързаляне Иля Авербух. 

При осъществяването си терена на стадион " Лужники " 44-годишният Уилямс сподели през вчерашния ден междинен пръст към тв камерите, до момента в който пееше шлагера си Rock DJ. Авербух напомни, че тъкмо в тази ария звездата е изменил откъс от текста, като е изпял " направих го гратис ".

" Нямам точна визия какво е вложил Роби Уилямс в този жест. Аз, като хореограф, не съм поставял това в сюжета. Уверен съм, че този жест няма нищо общо с Русия. Уилямс не е желал да засегне нашата страна с този жест. Но, какво да приказваме - той е огромна звезда и знае какво прави ", добави Авербух.

Междувременно американската телевизия Fox, която държи тв правата на международното за Съединени американски щати и Бразилия, се извини публично поради влезлия в непристоен жест.

" Тържествената гала бе събитие, което се излъчи онлайн от Fox. Тъй като се излъчваше онлайн, не знаехме какво ще се случи по време на осъществяването на Роби Уилямс и се извиняваме ", се споделя в известието на малкия екран.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР