Неправоспособен моторист опита да осуети полицейска проверка в Шумен, а

...
Неправоспособен моторист опита да осуети полицейска проверка в Шумен, а
Коментари Харесай

Моторист без книжка удари патрулка

Неправоспособен моторист опита да осуети полицейска инспекция в Шумен, а откакто патрулката го последвала, я блъснал по време на преследването. На финала 20-годишният моторист се преобърнал в шубраци и за негов шанс бил задържан без контузии.

До тази развръзка се стигнало, откакто екип на Пътна полиция, който патрулирал в шуменския квартал " Дивдядово " в събота забелязал лидер на мотоциклет, който се движил със прикрит регистрационен номер. Подаден му бил звуков и светлинен и сигнал да спре, само че той ускорил. Преминал по бул.Велики Преслав без да съблюдава знаци и сигнализация. Продължил да се движи по ул. " Преслав " с висока скорост.

Полицейският екип се движил зад него, още веднъж му подал сигнали да спре, само че беглецът траял придвижването си по ул. " Шуменска комуна ", където блъснал странично патрулния автомобил. Продължил към изхода на града, по бул. " Ришки проход ", а на детелината към Велики Преслав изгубил ръководство и паднал в храстите. Водачът се оказал 20-годишен, от село Илия Блъсково и без брошура. Моторът Хонда ЦБР 600 РР, с ловешка регистрация, бил негов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР