Неправителствената организация Youth For Understanding (YFU) обяви нова социална стипендия

...
Неправителствената организация Youth For Understanding (YFU) обяви нова социална стипендия
Коментари Харесай

НПО сбъдва мечтата на един български ученик със стипендия от 10 000 лева

Неправителствената организация Youth For Understanding (YFU) разгласи нова обществена стипендия за продан във Франция на стойност 10 000 лв.. 

The French Connection е специфична обществена стипендия в размер на 10 000 лв., която ще даде опция на възпитаник сред 14 и 17 години, приближаващ от семейство с лимитирани финансови благоприятни условия, да сбъдне своя фантазия, потапяйки се в магията на Франция.

Условията за кандидатстване са: 

- запълнен формуляр за кандидатстване;

- документи, удостоверяващи фамилните приходи (подробности във формуляра);

- академична информация за оценките през последната приключена образователна година;

- едноминутно видео, в което разказваш за обичания си прочут французин и за какво му се възхищаваш (задължително показа обществено в обществените мрежи Фейсбук, Instagram и TikTok (избери две от три), тагни @YFUFrance и @YFUBulgaria, като добавиш и хаштаговете #YFUFrenchConnection #MakeTheWorldYourHome #YFUFrance и #YFUBulgaria;
Чужди възпитаници търсят приемни фамилии
Трима възпитаници, идващи по стратегия за продан на гимназисти, проведена от Youth for Understanding, търсят приемни фамилии, при които...

- владеенето на френски език не е изискване за кандидатстване, само че YFU предлага проучването на езика да стартира преди заминаването.

Повече информация за стипендията може да намерите. 

За YFU:

Youth For Understanding (YFU) е неправителствена организация, състояща се от 55+ страни - сътрудници и на над 70.000 добороволци на шест континента. Като водач в междукултурния продан и просветителните стратегии за повече от 60 години, YFU изпраща възпитаници по целия свят и обогатява живота на повече от 270.000 деца, техните фамилии, учебни заведения и другари.

 

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР