Неправилно паркиране и вдигнатата от паяк кола на Кичка Бодурова

...
Неправилно паркиране и вдигнатата от паяк кола на Кичка Бодурова
Коментари Харесай

Кичка Бодурова разгневи мрежата! Паяк ѝ вдигна колата, а тя поиска да не плаща глоба, защото била… почетен гражданин

Неправилно паркиране и вдигнатата от паяк кола на Кичка Бодурова в Бургас станаха мотив за дискусия в обществените мрежи. До това се стигна, откакто певицата употребява Facebook, с цел да благодари на почитател, застанал зад позицията, че почетните жители не би трябвало да заплащат санкцията за нарушавания, оповестява „ Монитор “.

„ Влязох в такси, което да ме заведе до паркинг, където събират погрешно паркирани коли. Макар, че бях паркирала вярно съгласно мен, маркировката била остаряла и имало нови знаци. Но не това е значимото. Шофьорът на таксито ме позна и когато разбра къде би трябвало да ме заведе ми сподели: та нали вие сте почетен жител, за какво ви подвигат колата?

И не пожела да му платя, макар молбите ми. Мило ми стана - това не беше ми се случвало! Наистина се почувствах почитана “, изповяда се изпълнителката на „ Цвете в душата “, което на собствен ред разгневи част от почитателите й.



„ Това значи ли, че колите на почетните жители на Бургас би трябвало да имат специфични стикери за различаване, също като на инвалидите. Мисля че те са малко повече от 200. Харесвам песните на Кичка, само че тя не е нито от Бургас нито живее в Бургас и акцията и напоследък по отношение на почетното и поданство ми идва малко допълнително “, недоволстват почитатели. Нещо повече, единствено преди броени дни самата певица изяви предпочитание да се откаже от почетното си поданство.

Припомняме, че Бодурова пожела да бъде изключена от елитния лист на Бургас, откакто нейна ария не бе утвърдена за състезанието „ Бургас и морето “. Тя се почувства наранена и от обстоятелството, че на 28 юли в морския град ще се организира и рецитал с песни на Тончо Русев, за който не получила покана.

„ Приемам всичко това като персонално отношение към мен, което се позволява от уредниците на фестивала. И взех решение, че не заслужавам купата “почетен жител на Бургас”, пък и не ми е нужна откакто съм пренебрегната години от този единствен конгрес на песента. За мен, за разлика от други, които са в журито, този фестивал не е най-върховната точка в кариерата ми “, безапелационна бе певицата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР