Неправилните паркирания и изобретателността на шофьорите в Пловдив, при липсата

...
Неправилните паркирания и изобретателността на шофьорите в Пловдив, при липсата
Коментари Харесай

Когато няма места за паркиране – тротоарите в центъра на Пловдив са за автомобили

Неправилните паркирания и изобретателността на водачите в Пловдив, при неналичието на паркоместа, към този момент не учудват никого, само че от TrafficNews продължаваме да ви демонстрираме всяко нерегламентирано прекъсване върху тротоари и зелени площи. Това е и следващият извършител с автомобил пежо, озовал се върху тротоара на улица „ Никола Войводов” в центъра на Пловдив.

„ Когато няма места за паркиране, тротоарите под тепето са за коли, а къде ще се движат пешеходците и майките с деца – мен не ме интересува, да се оправят.” Може би сходни мисли даже не минават през главата на водачите, до момента в който вършат нарушавания, а може и тъкмо това да си мислят. Каквато и да е истината обаче, е хубаво да знаят, че тротоарите са за пешеходците, а улиците – за колите. И даже да няма свободни места за паркиране в региона, това не е опрощение. На идната улица ще се откри, в случай че не на нея, на близкия заплатен паркинг.

Едва ли ще превъзпитаме някого или ще го научим да съблюдава разпоредбите за придвижване, само че публичното неодобрение е едно положително начало.

TrafficNews благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР