Неподозирана връзка между Северна и Южна България съществува дълбоко под

...
Неподозирана връзка между Северна и Южна България съществува дълбоко под
Коментари Харесай

Пловдивският Индиана Джоунс сензационно: Тайнствен тунел под земята свързва Родопите с река Дунав и Румъния

Неподозирана връзка сред Северна и Южна България съществува надълбоко подземен. Твърдението е на радиестезиста доцент Ангел Калинов. Според него под земята и скришен за масите възвишен тунел прекосява съвсем цялата територия на страната ни. Преди да стане радиестезист, доцент Калинов е бил дълги години отпред на катедрата по генетика към Висшия селскостопански институт в Пловдив.
Ангел Калинов е влизал в тунела и дава елементи за незнайния под земята път. Ширината му е 7 метра, копан е още от траките. Може да се влезе в него от параклиса „ Свети Димитър “, който се намира до Асеновата цитадела. Началото на самия тунел е в полите на Родопите, минава под Стара планина и античната цитадела Арчар, под дъното на река Дунав и излиза в Румъния.
Според доцент Калинов цялата територия на величествените Родопи е прорязана от сходни

подземни пътища, в които могат да минават и коне

Поредица от тунели има и край Белинташ. Край скалния феномен са и огромните тракийски съкровища, скрити в пещери край Момин камък и Равен камък. Има поверие, съгласно което персонално владетелят Александър Македонски е дарил златна каляска на светилището, твърди доцент Калинов.

Генетикът радиестезист има карта на белинташките подземия, на която са посочени 3 олтара.
Към самата зала има тъкмо 6 входа, като едвам 2 от тях са използваеми, до останалите би трябвало да се копае. Един от подземните пътища излиза над Бачково, където се намира предпазеният естествен обект „ Червената стена “. Според доцент Калинов има тъкмо

изложение за една от тамошните пещери –

бронзова врата в 61-вия тунел и няколко стъпала след нея…


Бунарджика

Тунелът има директна връзка с Бачковския манастир. Още от остарели времена на днешното място, на което е ситуирана бачковската света обител, се е намирало светилище на траките.

Недалеч от Белинташ, край билния път, самият доцент Калинов е разкрил и скривалищата на Вълчан челник. Пещерите, съгласно Калинов, са били употребени като тайници и от доста други хайдути. На този стадий човешки крайник не е стъпвал в пещерите и никой не знае какво е прикрито в тях.

С внушителния тунел, който стига чак до Румъния, са свързани и тепетата в Пловдив, твърди още доцент Калинов. Според него над село Марково, където минавал тъмният загадъчен под земята проход, Александър Македонски е имал дворец. Именно в двореца е била скрита цялата плячка от завоевателните персийски походи на пълководеца.


Тунел 11

Доц. Калинов, който се е сдобил с прозвището пловдивският Индиана Джоунс, се е натъкнал на 7 прохода под Младежкия рид в Пловдив. Всички те водят към солидна гробница на тракийски държател. Близо до Младежкия рид се е издигало населено място. Хората от античния град са влизали в светилището по под земята път, с цел да създадат своите жертвоприношения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР