Непобедими и Безстрашни избраха по един командир, който да ръководи

...
Непобедими и Безстрашни избраха по един командир, който да ръководи
Коментари Харесай

Безстрашните с убедителна победа в “Игри на волята: България”

Непобедими и Безстрашни избраха по един пълководец, който да управлява племето на Арената на “Игри на волята: България ”. Той беше завързан в колело, което останалите участници търкаляха по трасето без да виждат, следвайки неговите указания. Джаферович още веднъж сподели, че умее да управлява племето си, с което Безстрашните се избавиха от втори родов съвет за тази седмица.

Фейгин се извини за саботажа пред останалите участници на Арената, само че това не съумя да сплоти племето на Непобедимите. Те започнаха борбата с закъснение по отношение на жълтите, само че водачът им Генчо съумя да влезе в темп. След следващ поврат обаче, те останаха с няколко трудности обратно, а загубата във втората номинационна борба ще ги срещне очи в очи с водещата Ралица Паскалева на родов съвет.

Обединението на племената докара до преразпределение на обединенията в тях. След разпадането на женския лагер при Безстрашните, Ралица и Михаела привлякоха Мани към себе си, а Гого стартира да играе с мъжете в племето. При Непобедимите Алекса и Виктория взеха решение да продължат надпреварата дружно с хората, на които Елица е имала доверие, до момента в който Фейгин се сближи с Георги и Генчо.

Изминалият съвет на Безстрашните нажежи пристрастеностите в племето, а околните приятелки Джаферович и Мирела размениха остри реплики между тях, подбудени от номинационните гласове. След борбата Непобедимите направиха равносметка на своята игра, а Генчо пое виновността за огромния неуспех.

Кого ще изпратят Непобедимите на Арената против Михаела? Кои съдружници ще изберат двамата номинирани? В каква оспорвана борба ще се изправят един против различен и кой ще напусне надпреварата вечно? - разберете на следващия ден в 21:00ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР