Непобедените досега в първенството на Втора лига от МФЛ-Варна тимове

...
Непобедените досега в първенството на Втора лига от МФЛ-Варна тимове
Коментари Харесай

32 гола в осмия кръг на Втора лига на МФЛ-Варна. Два отбора остават без загуба

Непобедените до момента в шампионата на Втора лига от МФЛ-Варна отбори на Grey goose и TNT записаха нови триумфи в мачовете от седмия кръг на конкуренцията.

" Сивите гъски " не престават да са с цялостен актив от 21 точки, откакто този път биха с 4:2 коравия тим на АФК Албион. Трите точки не пристигнаха по никакъв начин елементарно. Лидерът поведе с гол на Цанко Иванов в 8-ата мин., само че " островитяните " съумяха да извърнат резултата в своя изгода след две точни попадения на Ивайло Янков в 9-ата и 22-ата. Grey goose съумя да стигне до седмата си поредна победа след три гола в последните 10 минути. Точни бяха Стефан Николов (31`), Цанко Иванов (33`) и Габриел Атанасов (37`).
МФК TNT пък записа безапелационен триумф с 4:0 над АФК Абсолют. През първото полувреме по този начин и не падна гол, само че през второто " динамитите " вкараха четири безответни попадения, дело на Галин Иванов (21`, 27`), Петър Добрев (33`) и Илия Илиев (37`). Така те са единствено на две точки от водача в класирането
В идващия осми кръг двата непобедени до момента тимове се изправят в директен конфликт между тях.
Веднага след тях в таблицата е MFC Pulse, който продължава да е на преодолима разлика от върха, имайки 16 точки. В този кръг играчите на отбора биха със 7:2 МФК Владислав, като дръпнаха с 4:0 още до 22-ата мин. Хеттрик осъществя Наско Младенов, който се разписа във втората, седмата и 21-ата мин., а Красен Георгиев бе прецизен в осмата. Владиславци понижиха в 21-ата посредством Венелин Георгиев, само че два гола на Теодор Иванов (22` и 24`) направиха 6:1. Отново Венелин Георгиев се разписа за Владислав, само че с дежурния си гол Дейвид Холусорми оформи крайното 7:2.
Отборите на Сони-М и ФК Ботев-18 се отдалечиха от тройката в подреждането, откакто приключиха наедно в мача между тях - 2:2. Символичните домакини на два пъти повеждаха посредством Йордан Николов в първата и Жечо Маринов в 15-ата мин., а " канарчетата " изравняваха с попадения на Стилиян Тръпков (13`) и Тодор Иванов (31`). Така Сони-М е на четири точки от Топ 3, а Ботев-18 - на цели шест.
МФК Хищници най-сетне дочака първата си победа във Втора лига като тя бе извънредно безапелационна - с 8:1 над FC INTERSTARS. Хеттрик за триумфа на отбора си записа Станислав Михайлов (23`, 26`, 29`), по два пъти точни бяха Петър Великов (9`, 10`) и Атанас Василев (20`, 30`), а един път се разписа Диан Найденов (17`). За " звездите " голът бе дело на Добромир Николов в 27-ата мин., при 0:6.

Резултати:
MFC Grey Goose - АФК Албион 4:2
АФК Абсолют Варна - МФК TNT 0:4
Сони - М - МФК Ботев 18 2:2
MFC Pulse - МФК Владислав 7:2
МФК Хищници - FC INTERSTARS 8:1

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР