Непълнолетен мигрант отива на съд за блудство с 5-годишно дете

...
Непълнолетен мигрант отива на съд за блудство с 5-годишно дете
Коментари Харесай

Съдят непълнолетен мигрант за блудство с 5-годишно дете

Непълнолетен мигрант отива на съд за блудничество с 5-годишно дете в лагера в квартал Враждебна.

Чуждият жител е със статут на краткотрайно пребиваващ на територията на Република България, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

През есента на 2014 година обвиненият А. А. обитавал в постройката на центъра дружно със фамилията си. На 16 ноември същата година обвиненият се намирал в стая от центъра дружно с двама очевидци. Около 17:30 ч. в помещението влезнало потърпевшото момче.

Детето търсило собствен другар, само че откакто не го разкрил, поискал да си тръгне. Насилникът обаче не го пуснал, а го придърпал към леглото, на което седял.

Започнал да прави блудствени дейности, на които очевидци станали и намиращите се в същото помещение. След като обвиненият престанал да задържа потърпевшия, детето неотложно напуснало стаята и съобщило за случилото се на своите родители.

Майка му и баща му уведомили служителите на реда от близкото районно управление (на МВР). След сигнала органите на реда задържали причинителя на действието. Разследването по случая е завършено под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура.

Днес е импортиран обвинителният акт против А. за осъщественото от него закононарушение. Действията му се санкционират с „ отнемане от независимост “ от една до шест години.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР