Неотдавнашните съвместни военни учения с Украйна, поставиха Пентагона пред нелицеприятен

...
Неотдавнашните съвместни военни учения с Украйна, поставиха Пентагона пред нелицеприятен
Коментари Харесай

САЩ губят радиоелектронната война с Русия

Неотдавнашните взаимни военни учения с Украйна, сложиха Пентагона пред нелицеприятен факт: 173-ата въздушно-десантна бригада на Съединените щати, считана за " авангард на НАТО ", значително отстъпва по въоръжение и военна подготовка на националното опълчение на Донбас, да не приказваме за постоянната съветска войска.

Изданието Politico разсейва мита за непобедимостта на американците и изяснява за какво американската военна машина се е провалила пред съветската армада. Този извод се съдържа в скришен отчет на американското Министерство на защитата, който попада в ръцете на публицисти. Това „ приключване " на военна загадка надали е инцидентно.

Предстоят най-мащабните през постсъветската епоха военни учения на Руската федерация, известни като " Запад-2017 ". Руските средства за радиоелектронна война могат да обезвреждат всички GPS-системи на съперника на разстояние от 80 километра и да блокират артилерията на бригадата. Сегашните американски цифрови разработки се оказват безпомощни пред разработките от 70-те години, още от руските времена.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР