Неочаквано признание към любимия си Деян Донков отправи актрисата Радина

...
Неочаквано признание към любимия си Деян Донков отправи актрисата Радина
Коментари Харесай

Радина към Донков: Вече съм готова за сватба и второ бебе!

Неочаквано самопризнание към обичания си Деян Донков насочи актрисата Радина Кърджилова. Красавицата показа, че е подготвена и за женитба, и за второ бебе.

Двойката към този момент има един син–Христо, кръстен на бащата на актрисата, само че явно вършат проекти за увеличение на фамилията. Влюбените очевидно възнамеряват и женитба, защото чаровницата загатна, че към този момент е подготвена за брак.

Признанията си Радина направи във Военния спектакъл, на връчването на премиите „ Аскеер”. Церемонията бе извънредно прочувствена за всички присъстващи.

Когато актрисата се качи на сцената, с цел да вземе отличие за основна женска роля, тя не пропусна да благодари на обичания си Деян Донков, написа "България през днешния ден ".

„ Искам да благодаря на Деян за положителната режисура”, стартира с благодарностите Радиана. Мако по-късно, в коридорите на театъра, актрисата показа, че към този момент е подготвена за семейство.

„ Сега съм подготвена за второ дете и за сватбата”, сподели още актрисата.

Почит бе предан и на починалия Иван Ласкин с песента „ Тече, всичко тече, времето няма бряг и ни влече”, а премия зя повсеместен принос получи артистът Иван Налбантанов от сътрудника си Васил Михайлов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР