Неочаквана ваканция за цял месец даде на учениците кметът на

...
Неочаквана ваканция за цял месец даде на учениците кметът на
Коментари Харесай

12 мига от 2018-а: Голямата първоаприлска ваканция

Неочаквана почивка за цялостен месец даде на учениците кметът на Пазарджик Тодор Попов. Изненадващо на профила му във Facebook се появи известие: Бих желал да ви осведомявам, че разгласяваме едномесечна почивка във всички учебни заведения и детски градини на територията на Община Пазарджик! Спешните ограничения бяха взети отсвикания спешен щаб, заради предстоящо слънчево време в идващите седмици. Моля всички съграждани да имат поради, че през днешния ден е ден на шегата, а всички възпитаници да се стягат за дълга отмора чак през лятната почивка! “.

За голямо отчаяние на подрастващите, това беше една свежа първоаприлска смешка, която обаче не им донесе нито ден отмора допълнително.

Нищо шеговито обаче нямаше в следващия величествен скандал в „ Напоителни системи “. Софийската градска прокуратура внесе обвинителен акт против някогашния началник на предприятието в Пазарджик Ивайло Първанов. Той бе упрекнат в корупция и опит за изнудване на локални чиновници, с цел да сключат контракти на оптимално допустимата за непосредствено възлагане стойност по Закон за обществените поръчки с три сдружения, както и да подпишат протоколи за приемане на обектите, макар некачествено осъществяване. Делото сега е в правосъдна фаза. Ивайло Първанов е обвиняем, дружно със считания за миропомазан предприемач Стоян Комитов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР