Необичайна заложническа криза в Украйна – 13 души бяха държани

...
Необичайна заложническа криза в Украйна – 13 души бяха държани
Коментари Харесай

Украйна: Филм с Хоакин Финикс „спаси“ 13 заложници

Необичайна заложническа рецесия в Украйна – 13 души бяха държани от въоръжен мъж в продължение на 12 часа, като едно от условията му беше президентът на страната Володимир Зеленски да призове всички в страната… да гледат филм с Хоакин Финикс, написа „ Варайъти “.
В отбрана на животните: Хоакин Финикс прикани хората да станат вегани Актьорът оглави митинг в Лондон
Мъжът с име Максим Кривош отвлякъл рейс и се барикадирал в него в град Лутск преди няколко дни. В „ Туитър “ разгласил своя манифест, в който попадало и необикновеното искане. Освен него Кривош изискал Украинската православна черква да пусне публично известие, в което да признае, че са терористи.

Филмът е „ Земляни “ от 2005 година, озвучаван от Хоакин Финикс.

EARTHLINGS 10 YEAR ANNIVERSARY EDITION from NATIONEARTH on Vimeo.

Зеленски извършва необикновеното предпочитание на нарушителя и написа във „ Facebook “ страницата си „ Всички гледайте документалния филм от 2005 година „ Земляни “.

След обявата на президента, Кривош пуска всички заложници невредими и се предава на полицията.
Хоакин Финикс: Чувстваме се в правото си да осеменяваме изкуствено крава и да вземем бебето й Хоакин Финикс изнесе мощно прочувствена тирада, откакто завоюва "Оскар " за най-хубав артист за ролята си в "Жокера "
Филмът наблюдава потреблението на животни за научни и хранителни цели, като включва фрагменти от скрита камера, на които се вижда принуждение над животни. В лентата отношението на хората към животните е съпоставено с расизма и сексизма в обществото.

Според локални медии Кривош пуснал кино лентата на заложниците си. При ареста си той декларирал „ Не се борим за рейтинг. Борим се за животи “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР