Необичайна история се случи в Казахстан, където мъж на 22

...
Необичайна история се случи в Казахстан, където мъж на 22
Коментари Харесай

Мъж се престори, че е жена и за малко не стана Мис Казахстан

Необичайна история се случи в Казахстан, където мъж на 22 години взе присъединяване в конкурс за хубост за дами - Miss Virtual Kazakhstan и даже доближи до финалната му фаза, без освен това да си сменя пола, написа "Монитор ".

Моделът Илай Дягилев от Алмати пратил фотосите си за присъединяване в конкуренцията под името Арина Алиева, като с изключение на малко грим не е правил нищо с тялото си. Външният тип на младежа се е видял задоволително прелъстителен за мнозина казахстанци и те дали своят вот за него, като го пратили във финалната фаза на състезанието.

„ Един ден спорихме с другари за хубостта и тогава ми хрумна концепцията да взема присъединяване в този конкурс. Винаги съм бил последовател на концепцията за естествена хубост. Сега сами виждате, че доста девойки са еднотипни, всички еднообразно се гримират, обличат и считат, че в случай че следват стилните трендове, значи са красиви. Аз не съм на това мнение “, споделя Илай.

Според него преди девойките били по-естествени и били по харизматични, а в този момент всички се подчиняват на устрема да бъдат в една и съща „ опаковка “.

„ Стигнах до финала и тогава разбрах, че нещата са отишли прекомерно надалеч – повече от 4 000 души бяха дали своят вот за мен, по тази причина взех решение да разкрия същинската идентичност на Арина Алиева.

След формалните самопризнания на „ измамника “, уредниците на състезанието го дисквалифицирали и го заменили с друга, към този момент същинска, хубавица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР