Необходимостта от стабилно редовно правителство, парламентарно мнозинство и отговорна президентска

...
Необходимостта от стабилно редовно правителство, парламентарно мнозинство и отговорна президентска
Коментари Харесай

С номерата 33 и 6 - към стабилна България

Необходимостта от устойчиво постоянно държавно управление, парламентарно болшинство и виновна президентска власт сплотява Българска социалистическа партия и претендентите за втори мандат на " Дондуков " 2 Румен Радев и Илияна Йотова. Това стана ясно на взаимна демонстрация, събрала актуалната президентската двойка и претендентите за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в трите столични изборни региони. Всички те бяха безапелационни, че посочването на номер 6 в интегралната бюлетина за президент и номер 33 в тази за парламент е пътят към по-стабилна и виновна България.

" Заедно с вас преди 5 години тръгнахме към успеха и я постигнахме, когато малко на брой я чакаха. Аз съм благополучен, че от началото до момента ние сме неразделни с един мощен, умел, стойностен човек - госпожа Йотова, член на Българска социалистическа партия. Няма да ви предадем ", съобщи Радев пред симпатизантите и членовете на левицата. Той посочи, че служебното държавно управление е наследило от ГЕРБ разградени институции, тежки структурни проблеми и се е наложило да ревизира безчет схеми за източване на родните пари. Радев е безапелационен, че България има потребност от настоящо парламентарно болшинство, тъй като огромна част от проблемите изискват законодателни промени. " Въпросът е да обединим тези партии, които са подготвени за промени на корупционния модел, насаден от предходните ръководещи и техните очевидни и скрити съдружници. В тези процеси доста ще зависи от социалистите ", съобщи президентът и добави, че демократичните обичаи на Българска социалистическа партия са несъвместими с олигархичния модел. " Хората от ляво в никакъв случай не биха приели безпринципни покупко-продажби със задкулисието. Важно е да чуем гласа на почтените, обществено мислещите хора от ляво ", акцентира Радев.

" Днес България има потребност от мощен президент, който не се крие зад непознати решения. Който е посочил, че е съдбоносен и самоуверен и може да взима решения, които от време на време не са доста известни, в това число и за самия него. Но това е водачът, лидерът, който може да гледа в бъдещето и да води хората след себе си ", съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя благодари на Българска социалистическа партия за поддръжката, дадена преди 5 година и продължаваща до момента. Ние сме с вас, увери Йотова.

Кандидат-президентската двойка бе посрещната на крайници от социалистите. Заради противоепидемичните ограничения всички присъстващи, в това число Радев и Йотова, бяха проверявани за зелени документи. Който нямаше, можеше да си направи безвъзмезден бърз тест за КОВИД, с помощта на Българска социалистическа партия в София. Бяха готови и шатри с листовки както на Радев и Йотова, по този начин и на претендентите от левицата, а столовете за гостите бяха на разстояние.

Председателят на Българска социалистическа партия и лидер на листата в 25 МИР Корнелия Нинова напомни от сцената, че левицата разполага с проект за изваждането на България от рецесията. " За да стане това факт, най-голямото предизвикателство пред нас е парламент, устойчиво болшинство и постоянно държавно управление. Сега не е време за партийци, а е време за държавници. Не е време за популизъм, а за отговорност и за храброст. Хората, които ще поемат ръководството на страната, ще понесат доста тежести, доста удари, само че ще останат в историята, в случай че съумеят да преведат България и хората през компликациите. Вярвам, че ние от " Българска социалистическа партия за България " сме тези хора - виновни, смели, знаещи и можещи ", увери тя. Нинова означи, че даже и идващото Народно събрание да е " шарено ", Българска социалистическа партия знае по какъв начин да се оправи, тъй като към този момент е посочила, че нейните представители могат да са мъдри, спокойни, диалогични, съответни и рационални. " Такива ще бъдем и на 15 ноември - виновните държавници, които осъзнават компликацията на момента и своята мощ. Тя е в нашата експертиза, подготвеност и можене и това е с помощта на цялата партия ", съобщи Нинова, до момента в който присъстващите скандираха " Победа " и " Българска социалистическа партия ". Тя още веднъж изреди част от ограниченията и политиките, за които левицата упорства, и изрази вярата си за повече разсъдък и устойчиво парламентарно болшинство в идващото Народно събрание.

" Новите политически инженери и идеолози ни насаждат, че нямало ляво и дясно. В момента разделянето е на умните и красивите против всички останали, на младите против старите, на статуквото против смяната. Наскоро стана съвременно да ни разделят и на честни и нечестни, като някои нечестни ще издават лиценза за честност на всички останали ", ядосан бе лидерът в 23 МИР Христо Проданов. Той означи, че в обществото непрекъснато се насаждат разграничителни линии, а политическият спор е деградиран до долнопробно шоу. Проданов прикани за повече разсъдък на изборите и увери, че Българска социалистическа партия знае по какъв начин да се оправи с рецесията. " Само дружно можем да променим България, когато спечелим президентските и парламентарните избори. За трети път Българска социалистическа партия застава пред вас с открита стратегия и експерти във всички области - енергетика, обществена политика, стопанска система, опазване на здравето, професори, доценти, доктори. Потенциал, който няма по какъв начин да бъде недооценен от нито една партия. През последните месеци сме очевидци на претенденти за власт, на партии, които ще трансформират България, само че не споделят по кое време, преписали стратегиите на разнообразни партии, с цел да наподобява добре в очите на гласоподавателите. Българска социалистическа партия е партията, която поредно залага и се грижи за ползите за обществено слабите, неоправданите, на тези, които мъчно могат да изкарат годината, живота си в тези условия, подложени на енергийна рецесия, обществена рецесия ", изясни Георги Свиленски, който е първи в 24 МИР.

" Правим следващата решителна крачка по пътя към успеха. Тя би трябвало да бъде победа на левите полезности, здравия разсъдък и обществената правдивост. Българска социалистическа партия е партия, за която всеки е значим и никой няма да остане зад борда на обществената правдивост ", безапелационен бе водачът на столичните социалисти Калоян Паргов, който бе алегоричен хазаин на срещата.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР