Необходимо е писмено коалиционно споразумение преди разговор за министри. Това

...
Необходимо е писмено коалиционно споразумение преди разговор за министри. Това
Коментари Харесай

ГОРЕЩА ТЕМА: Има ли раздор в четворната коалиция? Ето какво поиска Нинова, преди да седне на масата за разговори за министри

Необходимо е документално съдружно съглашение преди диалог за министри. Това написа в профила си във Facebook лидерката на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова.

" Ръководителите на работните групи от " Българска социалистическа партия за България ", взели участие в договаряния за държавно управление, се събраха на “Позитано” 20, с цел да обобщят и детайлизират постигнатото дотук. По време на полемиките с другите партии беше реализирано единодушие по редица въпроси, само че остават и такива, които са противоречиви. По тях предстоят спомагателни диалози и лидерска среща.

Трябва да има документално съдружно съглашение с ясни и съответни политики. Едва по-късно да се дефинира конструкция и личен състав на Министерски съвет.
свързани новини81087преди 4 часа38115преди 2 часа
За нас преди всичко е значимо да бъдем общественият дирек в бъдещото ръководство и да защитим децата, и младите фамилии, работещите, бедните и пенсионерите, дребния и междинен бизнес ", показа още лидерката на Българска социалистическа партия в оставка.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР