Необходимите средства за лечението на четиригодишния Атанас Вътев от Пазарджик

...
Необходимите средства за лечението на четиригодишния Атанас Вътев от Пазарджик
Коментари Харесай

Пазарджик събра €50 000 за лечението на 4-годишния Наско

Необходимите средства за лекуването на четиригодишния Атанас Вътев от Пазарджик са обезпечени. Това заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов на взаимна среща с майката на детето и с шефката на спорта в общината – гимнастичката Ренета Камберова, която беше един от главните основатели на огромна част от самодейностите под надпис " Заедно в поддръжка на Наско ".

В резултат на проведената от община Пазарджик акция са събрани 50 хиляди евро. Сумата е нужна за оперативното лекуване на рядката съдово-венозна малформация, от която страда Наско, и няколко курса на склеротерапия в болница в Атина.

Тези средства ще обезпечат оперативния развой и пребиваването на фамилията в чужбина, тъй като родителите би трябвало да са с Наско, а това е значимо за възобновяване на детето, сподели Попов. Той благодари на всички хора, организации, институции и компании, за проявената съпричастност към благотворителната идея.

Ние като локална общественост показахме, че можем да се сплотяваме. В такива моменти си личи какви хора сме, уточни кметът на Пазарджик.

Хубаво е, че започваме годината с едно положително дело. Важно е, че направихме едно семейство малко по-щастливо и с това всички можем да се гордеем, добави още Тодор Попов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР