Ненчо Балабанов вече няма причина да крие щастието си, защото

...
Ненчо Балабанов вече няма причина да крие щастието си, защото
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов се сгоди

Ненчо Балабанов към този момент няма причина да крие щастието си, тъй като е взел едно от най-важните решения в живота си - да сътвори семейство с дамата до себе си.

Актьорът изживява любовен романс с 13 години по-млада от него дама, която към този момент се хвали с хубав годежен пръстен с огромен елмаз на ръката си.

Двамата не са оповестили публично за щастливата смяна в живота си, само че бдителни техни почитатели в обществените мрежи нямаше по какъв начин да не виждат блестящото украшение на ръката на хубавицата. Според близки до двойката пък, двамата към този момент работят интензивно и за дете.

И за изненада на мнозина - избраницата на Ненчо Балабанов няма нищо общо с родния шоубизнес и даже не е известна. За сметка на това обаче, има доста доходоносна работа, тъй като е търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании у нас. Тя обожава колите още от дребна, когато стартира да колекционира списания за коли и науча всички марки и модели, написа "Хотнюз ".

Припомняме, че преди да покаже коя е дамата, в която се е влюбил, Ненчо Балабанов имаше и друга обществена връзка - с певицата Йоана Драгнева, която пък през днешния ден е щастливо омъжена и към този момент има две деца. Двамата се разделиха преди шест години точно поради нежеланието на Балабанов, който има 16-годишен наследник, да се ожени за нея.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР