Ненчо Балабанов определено знае как да разтопи женското сърце! Актьорът

...
Ненчо Балабанов определено знае как да разтопи женското сърце! Актьорът
Коментари Харесай

За ЧРД: Ненчо Балабанов глези младото гадже в Италия!

Ненчо Балабанов несъмнено знае по какъв начин да разтопи женското сърце! Актьорът изненада младото си гадже Катрин с отмора в Италия. А мотивът за сантименталното странствуване бе рожденият ден на обичаната на имитатора на Бойко Борисов. Балабанов заведе новата си възлюбена в Матера. Италианското градче е считаното за едно от най-красивите места в Европа.

Връзката сред Ненчо и младата му годеница се развива по-бързо от предстоящото. Въпреки разликата в годините на Балабанов и хубавицата, нещата сред двойката са много съществени. Ненчо е по-възрастен с 13 години от изгората си.

С всеки минал ден възприятията на Балабанов към девойката се ускоряват от ден на ден. „ Бъди все по този начин прелестна, усмихната и въодушевена! Обичам те, обич “, обръща се Ненчо към Катрин .

Балабанов и хубавицата разкриха за връзката си при започване на годината. Тогава двамата посети Дубай, където най-сетне се демонстрираха като двойка. По информация нас „ България Днес “ Ненчо е залюбил мацката още през лятото, но я е криел в загадка.

Жената до комика не се развива в шоубизнеса. Тя работи като търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР