Ненчо Балабанов е човекът, който ще смени Слави Трифонов в

...
Ненчо Балабанов е човекът, който ще смени Слави Трифонов в
Коментари Харесай

Изненада: Известен и обичан актьор сменя Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви

Ненчо Балабанов е индивидът, който ще смени Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви.
Слухът, който се носи от много време, беше доказан пред „ Уикенд “ от чудесно информиран източник от управлението на канала. Халваджиян към този момент е събрал екип и работи над ново шоу, което ще се излъчва от средата на септември във вечерните делнични часове.
Предаването, което ще върви на мястото на „ Шоуто на Слави “, няма да е „ Господари на ефира “, както се спекулираше до неотдавна. Дългия ще бъде завещан от напълно нова като идея продукция, която е замислена доста по-мащабно в съпоставяне със сваленото преди месеци шоу. Тя е подготвяна особено с цел да се излъчва от 22,30 часа вечерта от понеделник до петък и няма нищо общо с плановете, които досега е развивал Халваджиян.

Доскоро се шушукаше, че водещ щял да бъде Димитър Рачков, само че по информация на „ Уикенд “ шефовете в Би Ти Ви не са одобрили концепцията, защото артистът е прекомерно привързан с съперниците от Нова тв. Именно по тази причина като лице на шоуто най-малко за момента се спрягал надалеч по-неутралния, само че задоволително харизматичен и занимателен Ненчо Балабанов.
Телевизията към този момент лека-полека стартира да постанова облика му в своя ефир. В началото на юли да вземем за пример той бе коментатор в студиото на предаването „ Преди обед “ и цяла седмица споделяше „ Добро утро “ на феновете с любопитни тематики и вести. Смята се, че към този момент той има най-големи шансове да стане главен водещ, само че не е изключено в последния миг да бъде взето друго решение.

Самият Слави към този момент няколко пъти прави транспарантни подмятания в своето към момента незакрито шоу, че Маги Халваджиян точи зъби за мястото му. Сред водещите обаче се шушука, че вечерният часови пояс е бил обещан на арменския продуцент доста преди Дългия да разгласи, че напуща Би Ти Ви. Както е известно, договорът му изтича в края на лятото и, когато научил, че има заплаха да не го възобновят, решил да си тръгне самичък, с развети флагове и като победител, вместо да чака да го изгонят.
Още преди повече от месец шефът на малкия екран Флориан Скала разгласи, че има ясна и точна идея какво ще се излъчва вместо „ Шоуто на Слави “, само че ще го заяви чак през септември. Тъй като обаче екипът на новото предаване е събран и скоро стартира работата си по него, тайната, в която се пази планът, към този момент е обществена.
Инфо: марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР