Ненастаненото население на Salmon Arm вече ще има достъп до

...
Ненастаненото население на Salmon Arm вече ще има достъп до
Коментари Харесай

Открива се приют с 25 легла в Salmon Arm, Британска Колумбия

Ненастаненото население на Salmon Arm към този момент ще има достъп до несъмнено място, където да отиде с откриването на нов дълготраен подслон на 341 Fraser Ave.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

„ Достъпът до безвреден заслон с ниски бариери за ненастанените е жизненоважен съставен елемент на една здрава общественост “, сподели Алън Харисън, кмет на Salmon Arm, в прессъобщение.

„ Осигуряване на топло и безвредно място да останеш е първата стъпка в подпомагането на хората да продължат напред. Градът на Salmon Arm е признателен за работата на BC Housing и CMHA, които помогнаха това да стане действителност. “

Приютът е отворен целогодишно, 24 часа в денонощието и предлага 25 кревати за хора, които изпитват или в риск от бездомност в общността, както и всекидневно хранене и помощни услуги. Канадската асоциация за психологично здраве Shuswap Revelstoke ръководи приюта.

Провинцията, чре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР