Немското трасе Нюрбургринг е едно от най-примамливите места за автомобилните

...
Немското трасе Нюрбургринг е едно от най-примамливите места за автомобилните
Коментари Харесай

Убедете се, че Нюрбургринг е една от най-опасните писти

Немското трасе " Нюрбургринг " е едно от най-примамливите места за автомобилните фанатици от целия свят и надалеч нямаме поради, че се забавляват гледайки какво се случва на него. Те отиват там, с цел да подкарат своя автомобил, уверени, че са положителни водачи и имат потребност от адреналин, а ниската цена за излизането им на пистата и редицата видео игри евентуално ги примамват още повече.


Истинският свят обаче е много по-различен от цифровия и сблъсквайки се с безбройните завои на " Ринга ", редица водачи се сблъскват и с мантинелите на трасето и точно това към този момент им излиза много скъпо.



Създадена през 1927 година, пистата, която познаваме през днешния ден, е претърпяла редица промени, като първоначално е била по-дълга и надлежно по-опасна. Името й идва от замъка " Нюрбург " в планината Айфел и се намира на 120 км северозападно от Франкфурт и 80 км южно от Кьолн. Катастрофата на именития Ники Лауда във Формула 1 през 1976-а изхвърля трасето от шампионата.

Кадрите на унищожените коли в това видео пък са увещание под всякаква форма, че пистата е извънредно рискова, а неналичието на съществени човешки пострадвания не би трябвало да успокоява никой, който не е изцяло сигурен във опциите си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР