Немската верига Kaufland откри хипермаркет в Петрич, като инвестицията е

...
Немската верига Kaufland откри хипермаркет в Петрич, като инвестицията е
Коментари Харесай

Kaufland откри хипермаркет в Петрич за 19 млн. лева

Немската верига Kaufland откри хипермаркет в Петрич, като инвестицията е на стойност 19 млн. лв., оповестиха от компанията. Kaufland България е в нашата страна от 15 години и това е 61-ият хипермаркет на веригата в страната. Веригата до момента е разкрила хипермаркети в 35 града у нас, като общата стойност на вложенията е над 1,4 милиарда лв..

Обектът в Петрич е ситуиран на над 4000 кв. м застроена повърхност, от които близо 2300 кв. м са комерсиална повърхност.

Първият хипермаркет на Kaufland в Петрич предлага общо над 15 хиляди продукта в непрекъснатия си подбор, от които над 11 хиляди са хранителни артикули, а над 4000 - нехранителни. Собствените марки на Kaufland в новия обект са повече от 3000. Магазинът разполага и със личната пекарна, където се подготвят разнообразни типове самун и тестени произведения.

В магазина на Kaufland в Петрич към 4400 от продуктите са създадени в България, като от тях 112 са предлаганите хранителни артикули от 10 производители от региона на Петрич и Благоевград, включително фермерски артикули.
 Как ще наподобяват cофийските Централни хали? Kaufland показа нов план
Как ще наподобяват cофийските Централни хали? Kaufland показа нов план

Следващата година емблематичната столична постройка може да има нов образ

С новия си хипермаркет Kaufland България открива 80 нови локални работни места. Екипът е формиран от хора от Петрич и района, каквато е политиката на компанията, допълват оттова.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР