Немската марка за обзавеждане официално откри своя първи шоурум в

...
Немската марка за обзавеждане официално откри своя първи шоурум в
Коментари Харесай

KARE – марката за нестандартно обзавеждане, вече и в Пловдив

Немската марка за обзавеждане публично откри своя първи шоурум в гр. Пловдив. Тя показва ексцентрични хрумвания за обзавеждане, цялостни с въображение и ентусиазъм, прекрачващи всички съществуващи ограничавания.

KARE не наподобява на никоя друга марка, предлагайки запаметяващи се артикули и създавайки трендове и нововъведения в дизайна на мебели. За ексцентричните и сантименталните, за дивите и мислещите, за странните птици и всички тези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничавания, когато става въпрос за обзавеждане на техния личен дом, KARE дава вълнуващи оферти.



С магнетично пародия шоу, отразяващо необуздания дух на KARE, бе отпразнувано отварянето на първия магазин на марката в града под тепетата. Танци, музика и светлинно шоу впечатлиха гостите, а невероятната Мария Игнатова заплени сърцата им.



По мотив откриването на новия магазин, в интервала 20.05-31.05 всичко в магазините на KARE в Пловдив, София и онлайн, ще бъде с 20% отстъпка.



Откриването на пети магазин на марката в България е доказателство за възходящия интерес към невероятното, вдъхновяващо обзавеждане на дома. Достигането до допустимо най-вече хора е в основата на задачата на KARE – да удовлетвори желанието за неповторими дизайн оферти – в никакъв случай скучни и постоянно цялостни с изненади и пристрастеност.



Специално за откриването на магазина от Германия дойде Питър Шьонхофен, притежател и CEO на KARE Design GmbH: „ Цветът и разнообразието, което посетителите ще открият в шоурума в Пловдив, в онлайн магазина ни, в нашите сбирки и в културното благосъстояние на нашата компания, значат доста повече от нормално снабдяване на наслаждение от обзавеждането. Всичко това демонстрира едно отворено и толерантно разбиране на живота, което в днешния свят е по-важно от всеки път. В KARE желаеме да създадем от вкъщи на нашите клиенти едно щастливо и неповторимо място за живот.”



Като никоя друга марка, KARE съставлява съвсем безпределно многообразие от стилове и изобретателни хрумвания за обзавеждане. Множество неустоими украшения, маси, огледала и картини ви изкушават да извършите идващото видоизменение на дома ви. В сбирките от мебели централно място заемат дизайни със звезден капацитет, като мебели с изисканата композиция от мрамор и дърво. Независимо дали с привличаща вниманието полуда, класическа грациозност или изобретателна модерност, KARE изненадва клиентите и интериорните дизайнери със стотици нови хрумвания всяка година. Жителите на град Пловдив ще могат да се насладят на предложенията на марката на адрес бул. „ Княгиня Мария Луиза “ №72.

За KARE Design GmbH

Започнала през 1981г. като малко магазинче в Мюнхен, Германия, марката KARE претърпява голяма трансформация и напредък и към днешна дата основава и постанова трендовете в интериорния дизайн. С над 40 години живот и магазини в над 50 страни по света, частната компания Kare Design GmbH е интернационална комерсиална компания за мебели, осветяване и аксесоари за дома, която е водач в своя пазарен сегмент. Под слогана „ Joy of living “ компанията проектира и предлага на пазара своя лична гама от нетрадиционни жилищни дизайни в огромно многообразие от стилове.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР