Нелепа смърт застигна във вторник вечерта 21-годишен хасковец. От полицията

...
Нелепа смърт застигна във вторник вечерта 21-годишен хасковец. От полицията
Коментари Харесай

Студент издъхна в среднощен мач

Нелепа гибел застигна във вторник вечерта 21-годишен хасковец. От полицията потвърдиха, че младежът умрял на игрището за футбол по време на мач зад монумента " Света Богородица ".

Сигнал за нещастието бил подаден на незабавния телефон 112 в 23 часа. На мястото пристигнали патрулка и кола за спешна помощ. Екипът на Спешна помощ установила, че младежът е умрял, откакто си е глътнал езика.

" При първичния оглед на тялото не са установени следи от принуждение. Назначена е аутопсия в Съдебна медицина, с цел да се изяснят напълно аргументите за гибелта ", разясниха от ОДМВР.

Според осведомени със случая, в 22 часа група младежи наели едното игрище, с цел да играят футбол. Късният час е за предпочитане от доста хора през лятото, тъй като е по-хладно.

Младежът, който е студент в Пловдив, се прибрал в Хасково след края на сесията. С другари се уговорили да поиграят футбол. Около 22,50 ч. се строполил на игрището, без да има физически контакт с някого.

Приятелите му незабавно звъннали на телефон 112, само че колата за спешна помощ пристигнала чак след 15 минути. Очевидци обяснили, че причина за забавянето на сигнала е, тъй като е признат от тел. 112 в Кърджали и късно е пренасочен към незабавното поделение в Хасково.

В момента на рухването момчето не е играло с топката. Бил е самичък в средата на игрището. Това се случило към 50-ата минута от началото на мача.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР