Нелекият избор не бе разбран и повечето съквартиранти я упрекнаха,

...
Нелекият избор не бе разбран и повечето съквартиранти я упрекнаха,
Коментари Харесай

Биг Брадър Започна И Пияният Гъмов Не Закъсня С Простотиите! Подкара Ги Наред!

Нелекият избор не бе свестен и множеството съквартиранти я укориха, че е провалила купона на гримьора. Той също не скри разочарованието си, а опитите на Джулиана Гани да му върне положителното въодушевление останаха напразни.

В името на другарството си с рожденика Гъмов помоли Биг брат да " отпусне " най-малко музика за празненството. В подмяна на това той се отхвърли непринудено от облеклата си.

Но вместо купонът да стане занимателен, той потегли в непредвидена посока. Алкохолът си сподели своето и положителните маниери отстъпиха пред грубия звук и пошъл език. Уж почтеното сравняване на татусите на Джулиана, Никита и Цецо се трансформира в първия мотив за сериозен скандал. Видимо пияният Гъмов съобщи, че татуси като тези на Малката Джулка са " супер тъпи ".

" Да, аз съм артистична натура, шарена съм, нося екстеншъни и татусите ми са такива, аз си ги одобрявам. А ти какво би си татуирал? ", попита тя, написа Пик.

" Ами AC/DC, Iron Maiden ", отговори й Гъмов, само че коментарът на Джулиана, че " такива татуси имат пандизчиите и пропадналите видове " го вбеси. Актьорът сподели междинен пръст на съквартирантката си, а балканският нрав " Тя ли ще ми споделя на мене " отприщи нецензурни мнения по адрес на Джулката.

Като видя, че играта загрубява, Жени Калканджиева избута на открито пияния Гъмов и там се опита да отклони мислите му в друга посока. Гъмов обаче не спря за мърмори: " Тъпо животно с два буфера. Ще го хвърля в басейна и няма да се удави ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР