Нелегална фабрика в пазарджишко село и две депа за цигари

...
Нелегална фабрика в пазарджишко село и две депа за цигари
Коментари Харесай

Разкриха нелегална фабрика за производство на цигари в Пазарджишко

Нелегална фабрика в пазарджишко село и две депа за цигари на други места в страната са разрушени при спецоперация на ГДБОП, извършена под надзора на прокуратурата, заяви Министерство на вътрешните работи.
Предотвратените вреди за европейския бюджет възлизат за над 12 милиона лв.. Разкрита е и огромна складова база за предпазване на готовата продукция. 
Действията по следствието стартират по действен сигнал и след шест месеца работа антимафиотите стигат до няколко депа за предпазване на цигари без акцизен бандерол, прецизират от Министерство на вътрешните работи. 
Първото от тях е намерено през октомври на територията на София, откъдето чиновници на ГДБОП иззели 1318 мастербокса цигари без бандерол. На 4 декември е намерено второ хранилище на територията на пазарджишкото село Калугерово. Там са открити 2218 мастербокса с цигари, носещи логото на известна американска марка.
Разследващите откриват, че в страната е построена мощ, която създава незаконно цигари, а с „ продукцията “ били захранвани освен българския, само че и пазари в още няколко страни от Европейския съюз.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР