Некролози обявиха смъртта на адвокат Ирен Савова. Кантората и домът

...
Некролози обявиха смъртта на адвокат Ирен Савова. Кантората и домът
Коментари Харесай

Заплаха или черен хумор: Адв. Ирен Савова прочете некролог за собствената си смърт

Некролози оповестиха гибелта на юрист Ирен Савова. Кантората и домът ѝ бяха облепени със известия, че е умряла.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Първо за зарадвах, пипнах се на всички места почувствах се, че съм жива и това ми хареса. Няма по какъв начин да приемеш сходно събитие, без да си засегнат и това да не ти повлияе”, сподели юристът

Тя съобщи, че комшия ѝ е съобщил за разлепените некролози. Тя добави, че те са г разчистили, преди да споделят с нея.

Снимка: btvnovinite.bg

„ В обкръжението си не познавам хора, които да имат такива психологични отклонения. Взимам присъединяване в каузи с извънредно огромни ползи. Най-вероятно някой е извънредно обиден, дотам, че да желае нещо, което е толкоз неподходящо за мен”, уточни Савова.

Снимка: btvnovinite.bg

Адвокат Савова сега е бранител на Десислава Иванчева, отстранената от служба кметица на „ Младост” и разследвана за корупция.

„ Ако намеря връзка, това е доста ужасно. По делото „ Иванчева” в никакъв случай не е имало поврат. То се движи единствено в една посока – то е напън, преса. Най-голямата адвокатска работа, която свърших беше да дам вода на тези дами, които не бяха пили повече от 5 часа вода и да помоля Гешев да ми позволи да бъдат пуснати до тоалетна”, разяснява юристът.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Жалки бяха свидетелските показания на Ваклин, това беше извънредно жалка работа, може да си го визиите Ваклин, който влиза в правосъдно съвещание със мемоари – нещо, което му е записано и той би трябвало единствено да го изрецитира. Беше тъга за всички ни да слушаме измъчените обяснени на Ваклин, който стартира непрестанно да се обърква за дати и събития”, съобщи Славова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР